lauantai 21. tammikuuta 2012

Thank ya!

Eli siis tuli unohdettua tuossa edellisessä postauksessa mainita, että OWIE WOOWIE, meillähän onkin jo yli 50 lukijaa!! Kiitos! Ja kiitos teille, jotka jaksatte kommentoida, se tekee aina iloiseksi! :D

Ja näin juhlallisissa (not) tunnelmissa esittelen teille nyt toiset desukynnet!!


Tittididii!! Kuva ei nyt ehkä tuo näiden parhaita puolia esiin, mutta tässä ne nyt on: Frost-kynnet Frostbiteen!
Onneksi tuli räpsäistyä kuva riittävän ajoissa, koska nuo kivat kukkaset lähti pois niin nopeasti... DD: Mutta ne oli kynsissä niiin ihanat, ja nuo siniset glitterhiutaleet oli myös kovin kivoja... Mutta tosiaan nyt tätä viestiä kirjoittaessa, nämä ovat jo ihan kauheat, kukista ehkä puolikas jäljellä byhy. Ja talvi tekee tuhojaan, nyt katkesi etusormenkynsikin...

Lakkauksesta ei varmaankaan mitään ihmeempiä, koristelussa taas se sama vanha valkoinen Nails Supreme. Ja kukat kiinnitin ihan vaan kirkkaalla kynsilakalla.
Ja sitten noista sinisistä hileistä! Ne kannattaa laittaa kynsiin kostutettua pumpulipuikkoa hyödyntäen, se käy silloin aika kätevästi.

Mutta nyt olen saanut sen kynnen pikakuivattajan toimimaan, kunhan laitan sen pintakuivan lakan päälle.. Sitten kappas vaan ilmeni uusi ongelma: se nopeuttaa lakan kulumista! Kynsilakka lähtee (tavallisesta poiketen) sellaisina laattoina pois kynsistä.. Onko tähänkin joku syy, teenkö jotain väärin? D:

Mutta nyt hellurei ja moi moi!

8 kommenttia:

  1. Oletko ihan varma että lakan lähtemisen syynä on päälyslakka? (: Minusta kuulostaa enemmänkin aluslakan ongelmalta. Kokeile vaihtaa aluslakkaa ja katso auttaako. Mikäli vika tosiaan on päälyslakassa en osaa sanoa muuta kuin että kaiketi kyseinen lakka ei sitten vain sovi juuri sinulle >:

    Aivan ihanat kynnet! (: Olisin itsekkin mieluusti käynyt Frostbitessä mutta täältä itärajalta ei niin vain etelään lähdetäkkään.

    VastaaPoista
  2. Hmm hmm, aluslakka puuttuu... :D Eli ilmeisesti se ei vaan sovi kynsilleni..

    Kiitos kovasti!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet!~


    http://fancyxmelody.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. oi, noi on upeet! :)

    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Iiiihanat kynnet!<3

    P.S. Annoin teille blog award -haasteen :3
    http://baka-poupee.blogspot.com/2012/01/blog-award.html

    VastaaPoista
  6. Taru: Kiitoskiitos :D

    Emy: Wheee thank you, I'm glad to hear that!!~

    Satu: Kiitos haasteesta! Taitaa vaan jäädä ikävä kyllä täyttämättä, koska siinä täytyy tagata niin paljon ihmisiä, eikä me oikein tiedettäisi ketä sitten tagata jne... DDD::

    VastaaPoista