keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Broken candy cane

 Noniin saan nyt tämän uudistuksen innoittamana laitettua nämäkin kynnet tänne! Tein siis nämä jouluksi, tai no itseasiassa tein näitä vielä aattoaamunakin hmm... Tarkoituksena oli saada nopeasti ja helposti jotakin kivaa aikaiseksi! 


Eli lakkoja oli käytössä vain kolme erilaista, koska en vaivautunut laittamaan edes päällyslakkaa. Pohjalakka on joku H&M halppislakka ja koristeluihin punainen ja valkoinen Nails Supreme.

Ja nyt joku ehkä ihmettelee, että miksi kuvasta puuttuu toinen peukalo.. Tässä selitys:


Ai ai... Luonnossa tuo näyttää kyllä vielä pahemmalta.. Verta tuli ja sattui ja ää. Ja sitten tuossa näkyy tuo halkeama, joka on nyt jo sekin tehnyt tuhojaan. Eli nyt tuo kynsi on vielä lyhyempi. Vali vali, näin suuret ongelmat minulla. :D


Ja tilanteen korjaa Hello Kitty-laastarit!

2 kommenttia:

  1. Nää on todella suloiset! :) Kynnen katkeaminen on aina ikävää, varsinkin jos menee pahasti rikki ja tulee verta :( Mullakin meni pari kynttä tossa viime viikolla, mutta onneksi ne kasvaa sitten ajan kanssa takaisin!

    VastaaPoista
  2. Ahaha, kiitos! :D Joo, kynnet kasvaa, mulla tuntuu erityisesti peukalon kynnet kasvavan erityisen nopeasti. Siispä no worries!

    VastaaPoista