tiistai 7. elokuuta 2012

Rosey nails and top coat stuff

Hyvää päivää!

blogi on ollut pienellä tauolla teknisten vaikeuksien vuoksi. Latasin kuvat järkkäristä iPadille, mutta tekniikan ihmelapsena en osannutkaan blogata kyseisen värkin kautta = en saanut ladattua kuvia edes Photobucketin tms. kautta. (Olin jo melkein luovuttamassa, kirjoitan tämän saman tekstin nyt kolmatta kertaa..) Mutta nyt lopulta sitten yhdistin iPadin kannettavaan ja nyt_se_toimii! End of the story.

Mutta asiaan. Nämä kynnet on varmaan.. Neljän viikon takaa? Kuitenkin rippijuhliin siis tein, mielessä oli jotakin valkoista, juhlavaa, pitsiä ja blingejä..



Tällaiset siis syntyi! Nämä lakkaukset pysyi kynsissä lähes virheettöminä jotain 2 viikkoa, kiitos neljän päällyslakkakerroksen!

Ja vinkkinä: jos jollakin on tosi hauraat kynnet luonnostaan, kannattaa tunkea niihin normaalin lakkauksen lisäksi ainakin 2 kerrosta _hyvää_ päällyslakkaa joka _oikeasti_ kovettuu. Tai sitten se oli glitterlakka, joka kivetti koko lakan. (puhun siis tämänhetkisistä kynsistäni, en näistä) Kuitenkin siis kun innostuin repimään näitä nykyisiä kynsilakkojani irti, irtosi pikkurillistä sellainen iiso pala. Ja siinä vasta huomasin, kuinka paljon iso lakkakerros oikeasti tukee kynttä. Mun kynnet on tosi kovat luonnostaan, ja se kynsilakkakerros siinä päällä oli varmaan melkein yhtä kova. Ymmärsikö kukaan tästä mitään? XD

Ja kun nyt pääsin asiaan, mainitsen vielä pari esimerkkiä näistä hyvistä superduper päällyslakoista. Meillä on ollut käytössä nyt lähiaikoina kolmea eri päällyslakkaa.

1. O.P.I:n päällyslakkana, kynnenkovettajana ja aluslakkana toimiva lakka. Saa kynnet kiiltämään tosi hyvin ja kuivuu myös kovaksi. Mutta hinta... noin 23e on aika paha.

2. Trind - top coat. Saa kynnet kiiltämään, kuivuu ihan hyvin ja muutenkin hyvä peruslakka. Hintahan taitaa olla jotain noin 10e..?

3. Tämä on ehdoton suosikkini: DaVinchi cosmeticsin kirkas lakka! Kuivuu nopeasti, estää painautumien tulemisen kynsiin, lisää kiiltoakin ehkä vähän, muttei niin paljon kuin kaksi ylempänä mainittua. Hinta on ihan naurettava: 2e/kynsilakkapullo. Ainoa ongelma on, etten tiedä mitään tavallista kauppaa, jossa näitä myytäisiin. Itse hankin aina nämä putelit Megasale-messuilta.

Toivottavasti tästä oli jollekin apua! Ja samanlaisia taukoja ei pitäisi tulla jatkossa, ei huolta! Toivottavasti. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti