maanantai 26. maaliskuuta 2012

Circus

Tein viikonloppuna tällaiset vähän nopeammat kynnet, koska viimekertaisten kynsien jälkeen en halunnut tehdä mitään yhtä haastavaa. Nämä olivat olleet mielessä tehdä jo varmaan melkein vuoden, ja nyt tein, kun ei tullut muutakaan mieleen. :D

Mallin nyysin Kumikolta, vaikkei näistä kyllä ihan niin hyvät tullutkaan kuin mallissa.. Pallot olisivat voineet olla vähän pienempiä. Tosin näihin käytettyyn aikaan nähden nämä ovat ihan ok.


Nuo rusetit ovat itse asiassa samat kuin edellisissä kynsissäni, mutta maalasin ne valkoisiksi. Pysyy kyllä tosi hyvin kynsissä, vaikka aika isot jöhkäleethän ne on :D

10 kommenttia:

  1. hei vinkatkaahan nyt jotenki et kumman kynnet nää oikeen on, mä jo luulin et oon ihan mukana tässä ja tunnistan teidät näistä mut toi rusettihomma sekotti mut ihan täysin :DDD hienot on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei, meinaatko sä ettet sä tunnista meitä käsien perusteella hä hä?

      Mutta niin siis mehän ei laiteta tänne näitä mitenkään sinänsä järjestelmällisesti, joskus siinä ajassa kun toisella on kynnet totaalituhoutuneet, toisella on vielä ihan ehjät :D Eli siis kaks viimesintä on mun ja 3. ja 4. viimesin on à la jäsen N.

      Poista
    2. Olin ihan varma näistä et nää ei oo sun, mm kun hienosti päättelin (yritin päätellä siis) tuosta kuvauspaikasta - pieleen meni siis! Täytyy petrata ja keskittyä enemmän jatkossa hehe ;)

      Poista
  2. Ihanan suloinen ja samalla leikkisä lakkaus! Mä tykkään :)

    VastaaPoista
  3. Teille on palkinto (:

    http://inenlakkaleikit.blogspot.com/2012/04/galaktiset-tahtikynnet-ja-liebster.html

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Thanks! It's so nice that you comment our blog even if we don't write in English!

      Poista