torstai 9. helmikuuta 2012

Pinky pink

Teinpäs leopardikuosia mur murrr! Ja nyt viimekertaisista mörkkikynsistä viisastuneena tein tutun ja turvallisen vaaleanpunaisen ratkaisun. Ja kerrankin kunnollisia blingejä.

On muuten itseasiassa ensimmäinen kerta, kun teen eläinkuosia kynsiin, vaikka sehän on aika yleistä.. Muutama vuosi sitten leopardikuosi oli mielestäni ehkä hirvein :D

Laitan nyt useamman kuvan, koska kuvio on vähän vaikeaselkoinen eehkä?






Tuo pohjalakka on vähän mysteerinen.. Käytin pohjana Mini Coloraman sävyä ballerina. Luulin sen olevan peittävämpää vaaleanpunaista. No, sitä pari kerrosta vedettyäni ja kuomattuani ettei se peitä, en raaskinut enää ottaa poiskaan. Siispä laitoin vielä kolmannenkin kerroksen lakkaa, jottei se kynnen punaisen ja valkoisen osan raja erottuisi. Sitten läntin leopardikuosin vaaleanpunaisella marwin sports -lakalla ja tummemmat osat jollakin omalla kynsilakkasekoituksella. Sitten blingit kiinni ja tittidii!

MUTTA

(viimekerrasta poiketen) Olen tyytyväinen! Värikkäät kynnet ovat ehdottomasti mörkkejä kivemmat.

Ja sitten vielä joku saattaa muistaa, kun valittelin jokin aika sitten, kuika lakat raksahtelee kynsistä aiempaa helpommin. Syytin tästä pikakuivattajaa, mutta luulempa löytäneeni syyllisen: aluslakka. Käytin päällyslakkaa aluslakkana (kyllä, tiedän, ei kuulosta järkevältä), ja kaikki kynsilakka raksahteli pois niistä kynsistä, missä oli aluslakkana kirkasta lakkaa. Eli mitä tästä opimme: ei enää päällyslakan käyttöä aluslakkana, vaikka uhkana olisikin kynnen värjäytyminen.

2 kommenttia:

  1. tosi raikkaat kynnet :) mulla on teille haaste: http://my-little-addictions.blogspot.com/2012/02/one-lovely-blog-award.html

    VastaaPoista
  2. Tosi söpöt kynnet! :) Näyttäis muutenkin olevan kivoja ja omaperäisiä kynsiä teidän blogissa, täytyypä liittyä lukijaksi. :)

    VastaaPoista