perjantai 23. joulukuuta 2011

Let it snow

Vihdosta viimein uudet kynnet! En oikein voinut tehdä aiemmin, koska minulla oli tanssikouluni joulunäytös ja esiintyjillä ei saa olla näkyviä kynsiä :"D

Joka tapauksessa nyt on joulukynnet valmiina! 


Vaaleanpunaiset kimallekynnet lumihiutalekuviolla ja vaaleanpunaisilla strasseilla!
Käytin näihin yllättäen Kissin valkoista koristelakkaa (käytän sitä varmaan jokaisissa kynsissäni!), Marwin Sports -bubblegumia sekä valkoista halppiskimallelakkaa, jonka joskus ajat sitten ostin Virosta.
Niin ja toki päällyslakkaa myös!

Vähän oli välillä tuskasta vääntää vasemmalla kädellä noita lumihiutaleita, varsinkin kun jouduin koko ajan lisäämään koristelakan joukkoon kynsilakanpoistoainetta, ettei se kivettyisi ihan täysin. Loppujen lopuksi tulos on mielestäni oikein kiva.


Tein itse asiassa viime vuonna samantapaiset kynnet, mutta sinisellä pohjalla. Pidin niistä kovasti, joten nyt tein ne siis vaaleanpunaisina! Viimevuotiset kynnet:

Anteeksi huono kuva ja kamalan punaset sormet XD

Nyt voi siis hyvillä mielin rentoutua joulun viettoon kun on kynnetkin valmiina ;D


Loppuun vielä pari kuvaa piparitalosta, joka me väsättiin tässä juuri hetki sitten valmiiksi! Meillä on nimittäin perinne, että tehdään joka vuosi itse kaavat piparitaloon ja sitten toteutetaan se.


Tänä vuonna kokoaminen meni yllättävän hyvin, koska mikään seinä tai kattopala ei romahtanut kertaakaan! 


Keksittiin tänä vuonna käyttää vaahtokarkkejakin koristeluun, niin talosta tuli entistäkin söpömpi! Harmi vaan, että sitten kun tuon syömisen aika koittaa (tosin ei me tuota raaskita syödä!), niin nuo vaahtokarkit on luultavasti kivikovia, mutta se on sen ajan murhe : D

Ihanaa ja rentouttavaa joulua ja mahtavaa uutta vuotta 2012! 

2 kommenttia: