lauantai 19. toukokuuta 2012

Roses, dots 'n bling bling bling..

Moikkamooi! Sain juuri ja juuri väsättyä itselleni kynnet lopuun asti, vaikka nämä olivat keskeneräisinä varmaan melkein viikon :D No, kuitenkin...


Kukkia, palloja ja blingejä.. Kekseliäisyyden riemuvoitto, mutta ehkä se ei haittaa! Ja mun kädet ei hei oikeesti oo noin punaiset, kameralla oli joku ongelma DD:

Jätin muuten kynnet tarkoituksella pidemmiksi kuin yleensä nyt kesän kunniaksi! Koulun liikuntatunnitkin loppui jo, joten ei täydy huolehtia tuhoisista pallopeleistä.



Etsi oikeat kädet hah ha haa...

perjantai 11. toukokuuta 2012

Birdcage

Hello!

Tässä olisi taasen uudet kynnet mukavasti viikon myöhässä : D
Halusin kokeilla samaa vaalansinistä lakkaa, minkä sisko tuossa edellisessä postauksessaan mainitsi, mutta sitten se olikin ihan liian vaaleaa! Pääsin siis sekoittelemaan lakkoja ja lopputuloksena oli Miss Selenen ja tuon Pieces lakan kökköinen mutta ihan toimiva sekoitus.



Kuviot on tehty hammastikuilla tökkimällä + Nail Supremeilla, kuten aina : D
Laitoin myös kirkkaita blingejä kun meillä kerran niitä nyt on.
Kokeilin päällyslakkana uutta superlakkaani! Kyseessä siis O.P.I.:n kirkas lakka, jota voi käyttää aluslakkana, päällyslakkana tai kynnen vahvistajana ja hyvin tuntuu toimivan. Sain sen synttärilahjaksi tässä muutama viikko sitten ihanalta ystävältäni!



Idea näihin kynsiin syntyi itse asiassa koulussa uskonnontunnilla (ue-2: kirkkohistoria). Meinaan aina nukahtaa siellä tylsyyteen, niin täytyi viihdyttää itseään piirtelemällä sitten vaikka kynsiä ussanvihkoon ; D