maanantai 26. maaliskuuta 2012

Circus

Tein viikonloppuna tällaiset vähän nopeammat kynnet, koska viimekertaisten kynsien jälkeen en halunnut tehdä mitään yhtä haastavaa. Nämä olivat olleet mielessä tehdä jo varmaan melkein vuoden, ja nyt tein, kun ei tullut muutakaan mieleen. :D

Mallin nyysin Kumikolta, vaikkei näistä kyllä ihan niin hyvät tullutkaan kuin mallissa.. Pallot olisivat voineet olla vähän pienempiä. Tosin näihin käytettyyn aikaan nähden nämä ovat ihan ok.


Nuo rusetit ovat itse asiassa samat kuin edellisissä kynsissäni, mutta maalasin ne valkoisiksi. Pysyy kyllä tosi hyvin kynsissä, vaikka aika isot jöhkäleethän ne on :D

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Liisa ihmemaassa part 584

Ahoyyy, Minä täällä moi! Leopardikynteni kesti kynsissä tosi hyvin, joten ei tarvinnut tehdä ihan heti uusia... Mutta siis kyllähän nekin sitten räjähti, joten täytyihän sitä jotakin väkertää. Sitten jostain löytyi tuommoinen kivakiva ohje, joiden pohjalta suunnittelin sitten kynnet!!

Kuva on jostakin pusikosta napattu, löytyi googlen kuvahakua selaillessa.. Luultavasti Nail up!:sta tai Nail Maxista.

Eli siis tuossa oikeassa reunassa oli tuommoinen ohje, jota sitten vähän sovelsin..

Mutta siis, ajattelin, että voisi olla ihan kiva, jos taas selittäisin homman vaihe vaiheelta, joten.. täältä pesee!


 1. Lakkaa pohjavärit (Nails Supreme musta ja punainen)

 

2. Koristele punaiset kynnet kruunukynsiksi. Käytin koristelakkana Nails Supremen mustaa, ja kultapallot kiinnitin jämähtäneellä kirkkaalla lakalla.


3. Töki tuohon tuommoinen kiva kulmiojuttu, niin sitten on helppo jatkaa muut kulmiot sen ympärille.


Lisää kultapallerot...

4. Kiinnitä koko komeuden päälle tällainen pieni ja siro rusetti:


Niin tosiaan kultapalleroita ei luonnollisesti kannata laittaa tuon rusetin alle.. (kuten minä tein kummassakin kädessä hehe..)

5. Ja sama rumba toiseen käyteen.

6. Päällyslakka ja valmista tuli!

Tuo rusetti on siis tehty Cernit-massasta. Olin muovailemassa leivoskoruja, ja sitten sain ajatusen ruveta muovailemaan kynsijuttuja. Ja nämä rusetit ovat kuulkaas tosi hyviä! Täytyy vaan muistaa muotoilla ne oman kynnen pinnan muotoon. Lopputulos on samankaltainen kuin akryylijauheilla, varsinkin jos lakkaa kirkkaalla lakalla rusetin päälle (näissä en siis kuitenkaan tehnyt niin). Näiden teko on helpompaa kuin akryylillä, ei haise pahalta, ei tarvi huolia mistään kemikaalimyrkytyksestä ja hintakin on halvempi! Jeejee, ei tarvi enää miettiä uusien akryylijuttujen ostoa, kun homma hoituu näin. Ja niin siis nämä on ihan kestäviäkin.

Ja lopputulos!!




Näistä tuli aika härdellit, mut tykkään! Ilmeisesti mulla on joku pakkomielle Liisa ihmemaassa -tyylisiin kynsiin. Eihän nämä olekaan kuin ehkä kolmannet :''D Mutta tällä kertaa se ei ollut edes tarkoitus.
Tekeminen kyllä kesti vähän turhan kauan, ja aika tuntui vielä pidemmältä myöhäisestä kellonajasta johtuen. Mutta elossa ollaan!

Kiitos ja hellurei, hauskat sunnuntain jatkot!

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

La fraise

Heissan!

Hiihtoloma tuli ja meni, mutta sain aikaiseksi uudet kynnet! Muuten loma menikin lähinnä kotona löhöillessä ja kesätyöhakemuksia täytellessä. Helsingissäkin tuli yksi päivä pyörähdettyä ja haalittua mukaan muutama kesävaate!
Mutta tässä siis kynnet:


Sain idean näihin kynsiin Nail Up! -lehdestä. Se oli täynnä ihanan kesäisiä kynsiä, toivottavasti säät lämpenee pian, että pääsisi pukeutumaan kevyemmin!! Halusin siis tosiaan tehdä jotkut pirteän väriset kynnet, joten punainen sopi hyvin. Se tosin saattaa tuoda mieleen vähän joulun, mutta mansikkakynsi tekee ainakin minulle näistä keväiset kynnet :D


Punainen pohjalakka on tehty Nail Supremella, vaaleanpunainen on Lumene Natural Coden Stay prettyä. Mansikat piirsin vihreällä ja punaisella Nail Supremeilla, pitsit ja pilkut Dependillä. Pitsit piirsin hammastikun avulla, pilkut puolestaan saa tehtyä, kun kastaa jonkun pyöreäpäisen pienen esineen (esim. nuppineulan) kynsilakkaan ja sitten tökkää sillä pallon kynteen :D


Kynnessä siis lukee la fraise, joka tarkoittaa mansikkaa yllättäen :D

Näkemisiin!