maanantai 20. helmikuuta 2012

I'm Old now!

Minusta tuli nyt sitten virallisesti Wanha!
Vietettiin siis perinteisiä vanhojen tansseja viime perjantaina ja oli ihan mahtava päivä! Tanssittiin kolme kertaa koululla, syötiin seitsemän ruokalajin illallinen (en ollut ikinä syönyt niin hienosti, upea kokemus siis!), otettiin valtavasti valokuvia ja lopuksi biletettiin vielä jatkoillakin : D

Ei olisi paljoa paremmin voinut päivä mennä ja lisäksi tykkäsin ihan hirveästi mun mekosta, kampauksesta ja tietysti kynsistä, mitkä tein varta vasten mekkoon sopiviksi!


Tässä siis lopputulos, kynnet on tehty aika samalla kaavalla kuin aiemmat Frostbite-kynnet. Kynsien taustana näkyy pikkuisen vanhojentanssimekkoanikin *u*


Pohjalakkana toimi Dependin valkoinen, ostin vihdoinkin uuden ihan vain vanhojen tanssien kunniaksi! Pitsit on tehty Nails Supremella ja koristeet sain joululahjaksi ihanalta ystävältäni Puolasta!


Nyt sitä sitten ollaan koulun vanhimpia, toivottavasti muilla Wanhoilla oli yhtä ihana päivä!

***

Tähän loppuun vielä Mikin giveaway, osallistu täällä!


torstai 9. helmikuuta 2012

Pinky pink

Teinpäs leopardikuosia mur murrr! Ja nyt viimekertaisista mörkkikynsistä viisastuneena tein tutun ja turvallisen vaaleanpunaisen ratkaisun. Ja kerrankin kunnollisia blingejä.

On muuten itseasiassa ensimmäinen kerta, kun teen eläinkuosia kynsiin, vaikka sehän on aika yleistä.. Muutama vuosi sitten leopardikuosi oli mielestäni ehkä hirvein :D

Laitan nyt useamman kuvan, koska kuvio on vähän vaikeaselkoinen eehkä?






Tuo pohjalakka on vähän mysteerinen.. Käytin pohjana Mini Coloraman sävyä ballerina. Luulin sen olevan peittävämpää vaaleanpunaista. No, sitä pari kerrosta vedettyäni ja kuomattuani ettei se peitä, en raaskinut enää ottaa poiskaan. Siispä laitoin vielä kolmannenkin kerroksen lakkaa, jottei se kynnen punaisen ja valkoisen osan raja erottuisi. Sitten läntin leopardikuosin vaaleanpunaisella marwin sports -lakalla ja tummemmat osat jollakin omalla kynsilakkasekoituksella. Sitten blingit kiinni ja tittidii!

MUTTA

(viimekerrasta poiketen) Olen tyytyväinen! Värikkäät kynnet ovat ehdottomasti mörkkejä kivemmat.

Ja sitten vielä joku saattaa muistaa, kun valittelin jokin aika sitten, kuika lakat raksahtelee kynsistä aiempaa helpommin. Syytin tästä pikakuivattajaa, mutta luulempa löytäneeni syyllisen: aluslakka. Käytin päällyslakkaa aluslakkana (kyllä, tiedän, ei kuulosta järkevältä), ja kaikki kynsilakka raksahteli pois niistä kynsistä, missä oli aluslakkana kirkasta lakkaa. Eli mitä tästä opimme: ei enää päällyslakan käyttöä aluslakkana, vaikka uhkana olisikin kynnen värjäytyminen.

perjantai 3. helmikuuta 2012

Black x white

Nytpäs yllättäen kävi jälleen näin, että kynnet tein. Aluksi oli ajatuksena tehdä jotain mustaa, hopeaa ja kimaltavaa.. Siinä sitten meni viikko tai pari, jolloin oli jo visio vähän ehtinyt muuttua..

Ja tulokseksi tuli tämä:




Näistä tuli oikeastaan aika sellaiset kuin suunnittelinkin! Tosin okei, en jaksanut tehdä toista tuommoista sokkelokynttä, koska siinä on näin nopeasti laskien n. 60 kultapalloa, jotka tosiaan laitoin yksitellen... Muuten aika simppelit tehdä, suosittelen!

MUTTA

Sitten huomasin erään pikkupikkujutun. Näistä tuli tosi mustat YÄÄÄÄÄ!! Ja nämä eivät siis ole ihan minun tyyliset... Siispä täytyy tehdä seuraavalla kerralla jotain tosi söpöä ja värikästä ja blingblingikästä XD

Eli siis meni niinkuin piti ja hyvä tuli, mutta sitten ei kuitenkaan...

Noniin hyvästi sitten, nähdään taas kivempien kynsien parissa!