perjantai 27. tammikuuta 2012

Kesä keskellä talvea!

Eilen tuli kello 9 illalla inspiraatio tehdä uudet kynnet! Koulussani oli tänään nimittäin teemapäivä nimeltä Kesä keskellä talvea ja tottakai piti olla aiheeseen sopivat kynnet. Tavoitteena oli siis ajan puutteen vuoksi (piti päästä nukkumaan ajoissa) tehdä nopeat, suhteellisen helpot ja kesäiset kynnet. Niimpä otin vihdoin käyttöön hedelmäkoristeiden mukana aikoinaan tulleet kukat!


Että näin. Kuvan nappasin illalla kiireessä ennen nukkumaanmenoa, joten kynsinauhoissa on vielä vähän lakkaa, mutta ei se kai niin vaarallista ole :D

Lakkoina käytin vain valkoista Dependiä (joka muuten on ihan loppu, lakkaus oli aikas haastavaa! Täytyypi ostaa uusi...), Miss Selenen hopeista glitteriä ja toista hopeista glitterilakkaa (Virosta).

Tuli oikein kesäiset, mutta tuskin jaksan pitää näitä kovin kauaa kynsissä, kun en ihan hirveästi vaivaa näiden eteen nähnyt :D Moni koulussa tosin ihmetteli, että "ai noi on susta nopeet ja yksinkertaset kynnet!?"

Hauskaa viikonloppua!!

torstai 26. tammikuuta 2012

Giveaway x3!

Hiya!

We found some wonderful giveaways to share with you.


Join Yuki's giveaway here!


Lisamarie and Christelle's huuge make-up giveaway here!


And last but not least, Saya's giveaway here!!

lauantai 21. tammikuuta 2012

Thank ya!

Eli siis tuli unohdettua tuossa edellisessä postauksessa mainita, että OWIE WOOWIE, meillähän onkin jo yli 50 lukijaa!! Kiitos! Ja kiitos teille, jotka jaksatte kommentoida, se tekee aina iloiseksi! :D

Ja näin juhlallisissa (not) tunnelmissa esittelen teille nyt toiset desukynnet!!


Tittididii!! Kuva ei nyt ehkä tuo näiden parhaita puolia esiin, mutta tässä ne nyt on: Frost-kynnet Frostbiteen!
Onneksi tuli räpsäistyä kuva riittävän ajoissa, koska nuo kivat kukkaset lähti pois niin nopeasti... DD: Mutta ne oli kynsissä niiin ihanat, ja nuo siniset glitterhiutaleet oli myös kovin kivoja... Mutta tosiaan nyt tätä viestiä kirjoittaessa, nämä ovat jo ihan kauheat, kukista ehkä puolikas jäljellä byhy. Ja talvi tekee tuhojaan, nyt katkesi etusormenkynsikin...

Lakkauksesta ei varmaankaan mitään ihmeempiä, koristelussa taas se sama vanha valkoinen Nails Supreme. Ja kukat kiinnitin ihan vaan kirkkaalla kynsilakalla.
Ja sitten noista sinisistä hileistä! Ne kannattaa laittaa kynsiin kostutettua pumpulipuikkoa hyödyntäen, se käy silloin aika kätevästi.

Mutta nyt olen saanut sen kynnen pikakuivattajan toimimaan, kunhan laitan sen pintakuivan lakan päälle.. Sitten kappas vaan ilmeni uusi ongelma: se nopeuttaa lakan kulumista! Kynsilakka lähtee (tavallisesta poiketen) sellaisina laattoina pois kynsistä.. Onko tähänkin joku syy, teenkö jotain väärin? D:

Mutta nyt hellurei ja moi moi!

torstai 19. tammikuuta 2012

Desucon Frostbite part 1

Heippahei!

Nyt on Desucon Frostbite takanapäin ja oli kyllä aivan mahtava viikonloppu!
Tavattiin paljon ihania ihmisiä ja saatiin vaikka kuinka paljon koruja myytyä! Ollaan hyvin hyvin tyytyväisiä! Koruista kuitenkin tulossa lisää Bakeryn puolelle, kunhan vaan ehdimme kirjoitella : D



Ja pitihän Desuconiin tietysti väkertää uudet kynnet! Päätin tehdä hyvin karkkiset, että ainakin sopivat varmasti meidän myyntipöytään. 


Pohjalakkoina käytin Miss Selenen vaaleansinistä, Marwin Sports Bubblegumia (taas), Maybellinen mintunvihreää mini Coloramaa ja Rimmelin I love fruities Lemon Dropia. Kaikkia paitsi keltaista lakkaa vaalensin vielä Dependin valkoisella lakalla, jotta sain mahdollisimman pastellinväriset kynnet. Musta lakka on Miss Seleneä myöskin. "Strösselit" tökin hammastikun avulla, väreinä samat mitä käytin pohjalakkoina. Helmet jälleen kerran Ebaysta : D

Toiset Desucon-kynnet tulossa pikapuoliin!

Sitten vielä muutamia muita kuvia Desuconista! Cosplayn taso tuntui olevan korkealla, joten oli pakko kuvata hienoimmat asut talteen!



Meidän molempien suosikki, Frostbiten maskotti Frosti-chan! Asu oli todella huolellisesti tehty ja Frostiksi oli valittu todella suloinen ja rooliinsa sopiva henkilö!



Myös lolitojen taso tuntui meistä nousseen todella korkealle! Nähtiin monia hyvin söpöjä loleja, olisipa itselläkin noin söpöjä asuja *u*



 Viikonloppu oli kyllä mahtava, omasta mielestäni paras con vähään aikaan : D
Toivottavasti muillakin oli yhtä hauskaa!

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Broken candy cane

 Noniin saan nyt tämän uudistuksen innoittamana laitettua nämäkin kynnet tänne! Tein siis nämä jouluksi, tai no itseasiassa tein näitä vielä aattoaamunakin hmm... Tarkoituksena oli saada nopeasti ja helposti jotakin kivaa aikaiseksi! 


Eli lakkoja oli käytössä vain kolme erilaista, koska en vaivautunut laittamaan edes päällyslakkaa. Pohjalakka on joku H&M halppislakka ja koristeluihin punainen ja valkoinen Nails Supreme.

Ja nyt joku ehkä ihmettelee, että miksi kuvasta puuttuu toinen peukalo.. Tässä selitys:


Ai ai... Luonnossa tuo näyttää kyllä vielä pahemmalta.. Verta tuli ja sattui ja ää. Ja sitten tuossa näkyy tuo halkeama, joka on nyt jo sekin tehnyt tuhojaan. Eli nyt tuo kynsi on vielä lyhyempi. Vali vali, näin suuret ongelmat minulla. :D


Ja tilanteen korjaa Hello Kitty-laastarit!

Nails x Bakery

Eli kuten jo ehkä huomasitte, teimme tänään blogille aika suuren muutoksen! Otsikko, tausta, kuvaus ja vähän kaikenlaista muuttui. Suurin muutos on ehkä kuitenkin tuolla sivussa oleva nappula: Floral Bakery.

Kyseessä on siis meidän toinen blogi, jossa me kerrotaan meidän minileivoskoruharrastuksestamme. (<-- mikä sana :''D) Me ollaan tehty näitä leivoskoruja nyt noin puolitoista vuotta, ja ajateltiiin, että sillekin voisi tehdä ehkä oman blogin. Floral Bakeryssä me siis kerrotaan meidän leivoskoruista ja me luultavimmin tullaan myös myymään sen kautta tuotoksiamme. We'll see.

Tämän blogin toiminta ei kuitenkaan lakkaa tai hidastu, vaikka meillä on nyt toinenkin blogi.

Mutta kysymys kuuluu: Mitä pidätte ulkoasusta?