perjantai 9. syyskuuta 2011

Tracon VI nails!

Eli siis tosiaan mekin vietimme viime viikonlopun Traconissa!
 Ja nyt tahdon jurputtaa, että tapahtumassa oli pikkuvikoja. Esimerkiksi Hopeanuoli!musikaaliin me ei melkein päästy, mutta pujahdettiin sinne sitten salaa ovesta, jossa ei ollut vartijoita ja sitten istuttiin portaalla hoho. Ja aikataulut välillä petti jne. Ja sorsapuistoon ei päässyt ja sitten oli sisällä melua ja ruuhkaa... Ja Hopeanuolen piirtäjä ei päässyt katsomaan Hopeanuoli!musikaalia kokonaan, koska sille oli pantu muuta ohjelmaa sen päälle!! 

Mutta oh ah lolita-muotinäytös oli kyllä paljon odotuksia parempi! Ne asut oli tehty hyvällä maulla ja lähes kaikki oli tosi hienoja ja söpöjä! Ja kyllä con kuitenkin aina piristää viikonloppua.

Mutta siis kuitenkin ennen kuin kaikki ehtivät tylsistyä kertoessani omia mielipiteitämme maailman menosta, laitanpas tähän nämä kynnet:


Päätettiin napsaista kynsistä kuvat ennen päättäjäisten alkua!


Jälleen kerran ruusuja! Näissä oli tarkoitus kokeilla uutena juttuna tuommoisia värillisiä kynsien päitä ja tuommoista strassi-kultapalloketjua. Näissä lakoissa tuskin on mitään ihmeempää kerrottavana, jos haluatte itse tehdä tuommoiset niin jotain samantyyppistä kynsiin vaan niin hyvä tulee! : D Ruusujen tekokaan ei kuitenkaan ole kovin tarkkaa. (Laittaa vaan pinkin täplän ja hammastikulla vähän valkoista lakkaa ja sitten  pinkkiä pieni täplä ja lopuksi vihreitä täpliä lehdiksi. Ja sekoita ruusun värejä välillä.) 


Ja sitten vielä toiset kynnet! Teki mieli tehdä jotain syksyistä, joten tällaiset tuli! Nämä on itseasiassa tehty joskus puolenyön aikoihin, kun aiemmin ei ehtinyt kekeke..


Ja sitten vielä peukut!! Tuossa näkyy paremmin myös tuo marja/pallokukka/abstrakti kuvio mikälie. (marjoja ne esittävät)

Ja loppuun vielä söpö giveaway!


Osallistua voit -täällä-